kukoricarost padlószőnyeg

Kukoricarost padlószőnyeggel nem lesz nehéz megőrizni a tisztaságot!

kukoricarost padlószőnyeg alapanyagából fakadóan szennytaszító, könnyen tisztítható, rendkívül tartós, ugyanakkor puha, kellemes tapintású és mutatós.

A szőnyeg egy igen közkedvelt padlóburkolat, hiszen puha, meleg és otthonos érzetet kelt az emberben. Viszont sokan tartanak tőle, hogy nehéz takarítani, és emiatt nem mernek mellette dönteni. Ez azonban csak részben igaz: a legtöbb, hagyományos szőnyeg tisztítása valóban nehézkes lehet, ha makacs foltokkal állunk szemben, de szerencsére már van olyan megoldás, ami könnyen takarítható és mellette a puhaságról sem kell lemondani. Ez a kukoricarost padlószőnyeg! Nézzük egy kicsit bővebben, hogy mi is ez pontosan, és mi mindent érdemes róla tudni!

kukoricarost padlószőnyeg, ahogyan a nevéből is kiderül, kukoricarostokból készült. A SmartStrand szőnyegek mindig is híresek voltak a könnyű tisztíthatóságról, hiszen még a rettegett, vörösbor okozta foltok is nyom nélkül eltüntethetőek voltak belőlük. Azonban a gyártó még tovább fejlesztette ezt a már alapvetően is nagyszerű terméket, és létrehozta a kukoricarost padlószőnyeget. Ennek előnye, hogy rendkívül könnyen tisztítható, ugyanis a szálai megkötik a porszemcséket, amiket a porszívó képes maradéktalanul eltávolítani. Egyes termékek nanotechnológiás foltvédelemmel is ellátottak, aminek köszönhetően a szennyeződések nem tapadnak a szőnyeg szálaihoz, így szinte egy mozdulattal le lehet róla törölni mindent. Bizonyára sokan tartanak attól, hogy a kukoricarost padlószőnyegek a tisztíthatóságért cserébe kevésbé puhák vagy nem olyan mutatósak, mint a hagyományos társaik. Szerencsére ez tévedés, ugyanis számtalanféle dizájnban kaphatók, változatosak, élénk színűek és a nap sem fakítja ki a színüket. Tapintásuk pedig kellemes, bátran ajánljuk őket például kisgyermekes családok részére is.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a kukoricarost padlószőnyegek iránt, ne habozzon, tekintse meg kínálatunkat! Ha további kérdése merült fel, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen állunk rendelkezésére!

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!