Cégünk a melegburkoláshoz szükséges segédanyagok beszerzésében is segítséget nyújt.

Mit kínálunk érdeklődőinknek?

 • Alapozók
 • Aljzatkiegyenlítők
 • Diszperziós ragasztók
 • Oldószeres ragasztók
 • Lábazati profilok
 • Vasalószalagok (seaming tape)
 • Feszítéshez szükséges szögeslécek
 • Burkolatválók
 • Szőnyegalátétek (underlay)
 • Szőnyegalátétek ragasztott kivitelezéshez – szállodák, hotelek részére
 • Szőnyegalátétek feszített szőnyeg kivitelezéshez többféle minőségben

Segédanyagokkal kapcsolatban felmerülő kérdéseire szívesen válaszolunk!

Melegburkoláshoz segédanyagok: kerülje el a kivitelezési hibákat padlószőnyeg lerakáskor!

lábazati profilok, vasalószalagok

A padlószőnyegek lerakása után sokan rövid időn belül igencsak kellemetlen jelenségeket tapasztalhatnak. Például az illesztéseknél feljöhet az anyag, a szőnyeg felülete pedig több helyen is kipúposodhat. Ezek a hibák mindenképp rontják az összképet, ráadásul még veszélyesek is, hiszen az emberek így sokkal könnyebben megbotlanak a szőnyegben. A problémát ez esetben a rossz kivitelezés okozza.  Melegburkolás előtt mindenképp körültekintőnek kell lenni, és nem szabad megfeledkezni olyan segédanyagok használatáról, mint a lábazati profilok vagy pedig a vasalószalagok.

lábazati profilok, vasalószalagok egyaránt gondoskodnak arról, hogy a kivitelezési hibák elkerülhetők legyenek, és az emberek hosszú éveken át élvezhessék a melegburkolat előnyeit. Cégünk ezeket a termékeket is forgalmazza, így tőlünk mindent beszerezhet egy helyről, amikre szüksége lesz a munkálatokhoz. A vasalószalagok fontos szerepet töltenek be a tartós toldás és a megfelelő illesztés kivitelezésében. A végeredmény sima, szép felület, amin kifejezetten kellemes lesz közlekedni, és még az elesés miatt sem kell aggódni. A feszítéshez szögesléceket is kínálunk, így a burkolat lerakása után egyenletes felületet kaphat. Az anyag ezután nem mozdulhat el a helyéről, a legintenzívebb igénybevétel esetében sem. Az általunk forgalmazott lábazati profilok, vasalószalagok maximálisan megbízhatók, minőségiek, garantáljuk, hogy százszázalékban elégedett lesz a segédanyagokkal. Felhasználásukkal rengeteg kellemetlenségtől, javítási munkálattól kímélheti meg magát, így még időt is spórolhat.

Könnyítse meg a helyzetét, és válasszon minőségi segédanyagokat a munkálatokhoz! A forgalmazáson kívül többféle szolgáltatást is kínálunk az ügyfelek számára. Ezekről honlapunkon találhat részletesebb információkat. Amennyiben szükséges, munkatársaink segítenek eligazodni a kínálatban, és készséggel tájékoztatják a legfontosabb tudnivalókról. Ha kérdései lennének, vagy szolgáltatásainkat venné igénybe, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Szőnyegalátétekkel jelentős mértékben megnövelheti a szőnyegek élettartamát!

szőnyegalátétek

A szőnyegek rendkívül népszerű lakberendezési kiegészítők, amik fontos szerepet töltenek be a harmonikus és igényes otthon megteremtésében. Rengeteg színben, mintázatban érhetők el, így mindenki ki tudja választani az igényeknek megfelelő kiegészítőt. Ahhoz, hogy a megvásárolt szőnyeg hosszú éveken át kiszolgálja az embereket, telepítéskor nem szabad megfeledkezni a szőnyegalátétekről. Ezzel kapcsolatban mindenképp strapabíró, megbízható termékre van szükség. Amennyiben Ön is szőnyeg telepítés előtt áll, és gondoskodna az alátét beszerzésről, ajánljuk figyelmébe cégünk segédanyag kínálatát!

Vállalkozásunk a melegburkoláshoz többféle segédanyagot is forgalmaz, például szőnyegalátéteket, amik garantáljuk, hogy nem fognak csalódást okozni. Ezekkel az anyagokkal a szőnyegek telepítése után sokkal tartósabb, ízlésesebb végeredményt érhet el. A szőnyegalátétekkel az élettartam növelése mellett a padló egyenetlensége is orvosolható. A segédanyagok felhasználása után sokkal puhább, rugalmasabb felületet kaphat, amin kifejezetten jó érzés lesz lépkedni. A szőnyegalátétekből különböző típusokat kínálunk a vásárlók számára. A ragasztott és a feszített szőnyeg kivitelezéshez egyaránt megtalálhatja a tökéletes segédanyagot. Többféle minőségű szőnyegalátét közül válogathat, amik nem csupán lakossági felhasználásra alkalmasak, hanem például szállodák számára is ideálisak. A segédanyagokkal elkerülheti, hogy utólag kelljen a javítással foglalkoznia, ezzel pedig rengeteg időt és energiát megtakaríthat.

szőnyegalátétekkel nem érhetik kellemetlen meglepetések a jövőben. Legyen Ön is körültekintő, és a szőnyeg vásárláskor ne feledkezzen meg a fontos segédanyagról! A forgalmazás mellett több praktikus szolgáltatást is kínálunk az ügyfeleknek. Akár lépcsőburkolásért vagy aljzatkiegyenlítésért is kereshet minket. A kedvező árakról sem feledkezünk meg, így termékeink, szolgáltatásaink bárki számára könnyedén elérhetők. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.