Cégünk, a California Padlószőnyeg 1994-ben kezdte el a feszített technológiát alkalmazni Magyarországon. Az amerikai otthonokban szinte kivétel nélkül mindenhol ezzel a kivitelezési formával találkozunk. A technológiát külföldön tanult szakemberünk adta át burkolóinknak, hazai viszonylatban elsőként burkoltunk így padlószőnyeget. Az eljárás speciális segédanyagokat és szerszámokat kíván.

Milyen előnyökkel bír a feszített technológia?

  • A komfortfokozat sokszorosára nő a ragasztásos kivitelezéssel szemben.
  • A padlószőnyeg élettartama nő (kevésbé taposódik el a ruganyos szivacsalátét miatt).
  • Mobillá válik a szőnyeg, tehát a szakember bármikor “leakasztja” a szögeslécekről, és újat rak a helyére.
  • A leragasztott régi padlószőnyeg a legtöbb esetben eltávolításkor felszedi az aljzatot, melynek renoválása jelentős anyagi ráfordítást igényel. Ezzel szemben a feszített technológia egyáltalán nem okoz károsodást, mivel nincs ragasztóanyag használva.

Ez egy luxus kivitelezési forma, amit éppen Önnek ajánlunk!

Feszített padlószőnyeg technológia, a tökéletes választás!

feszített padlószőnyeg

A feszített szőnyegburkolás igazán kedvező eljárás, amivel elfelejtheti a szőnyegburkolás kellemetlenségeit. Keressen minket a kivitelezésért!

A hagyományos, ragasztásos szőnyegburkolás sokak számára okozhat kellemetlen pillanatokat. Nagyon körülményes, hosszadalmas a kivitelezés, jóval nagyobb a hibalehetőségek kockázata is. Ha az ember évekkel később szeretné felszedetni a padlószőnyeget, akkor is óriási kihívásokkal nézhet szembe. A ragasztott szőnyeg képes felszedni az aljzatot, ezzel óriási kárt okozva, ennek helyreállítása pedig plusz időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt emészthet fel. Amennyiben Ön szeretné mindezen problémákat elkerülni, a legideálisabb, ha a feszített padlószőnyeg mellett teszi le a voksát!

feszített padlószőnyeg technológia egy igen kedvező eljárás, aminél minden korábbi kellemetlenséget elfelejthet, amiket a ragasztásos műveletek idéznének elő. Az általunk kínált alternatíva igencsak elterjedt például Amerikában, nem véletlenül, hiszen igényesebb, tartósabb. A feszített padlószőnyeg által jóval tovább élvezheti a szőnyeg szép és igényes látványát. Sokkal egyszerűbb, kényelmesebb kezelni a szőnyeget. Nincs szükség ragasztóanyagra, ami több szempontból is segítség: egyrészt le lehet faragni a kiadásokat, másrészt, ha később felszedésre kerülne az anyag, nem kell aggódni az aljzatkárok miatt. Nincsen utólagos helyreállítás, a feszített padlószőnyeg technológiával csak jól járhat.

Cégünknek kellő tapasztalata, gyakorlata van a feszített padlószőnyegek terén. Ügyfeleink számára valóban igényes megoldásokat kínálunk ezen a területen is. Legyen szó felújításról, építkezésről, ránk számíthat a munkálatok során. Honlapunkon bővebb információkat is találhat az eljárásról, szolgáltatásainkról. A kivitelezést kedvező feltételekkel, ügyfélközpontú, rugalmas szolgáltatás keretein belül vállaljuk. Ha kérdései lennének, vagy szeretne ajánlatot kérni, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.