Ha nincs elképzelése arról, hogy milyen padlószőnyeget szeretne, bizonytalan a helyiség méreteit illetően, nem tudja, hogy megfelelően burkolható-e az aljzat, mi szívesen segítünk.

Mintakollekcióinkkal házhoz megyünk, választ adunk a szőnyegezéssel járó gyakori kérdésekre. Képviselőnk azonnali árajánlata alapján máris megrendelheti padlószőnyegét. Időpont egyeztetése után a kivitelezést is lefixálhatja, melyet rövid határidőn belül lebonyolítunk. A szőnyegezéssel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel nálunk nem kell foglalkoznia.

Hogyan zajlik nálunk ez a folyamat?

  • Megállapítjuk a helyiség padlószőnyeg szükségletét.
  • A megfelelő tekercsszélesség ajánlásával, valamint a padlószőnyeg szakszerű összevasalásával a leggazdaságosabban vásárolhat nálunk padlószőnyeget. Az összevasalásnak köszönhetően több tízezer forintot takaríthat meg!
  • A különféle burkolási technológiáknak megfelelő padlószőnyeget ajánljuk, így elkerülheti a váratlan szintkülönbség miatti kockázatot. Szakemberünk a helyszínen vizsgálja az aljzat minőségét és tanácsot ad a szükséges padlókiegyenlítésre vonatkozólag.
  • Az otthoni fényviszonyoknak megfelelően választhat a bútoraihoz tökéletesen illő padlószőnyeget. Nem kell sietnie a választással, kérésére néhány napra Önnél hagyjuk a kollekciókat, így biztosítva a legmegfelelőbb padlószőnyeg kiválasztását, melyben nagy örömét fogja lelni éveken át.

Nálunk ez a szolgáltatás díjmentes!