Kiválasztott színminta és minőség alapján megvalósítjuk padlószőnyegét egyedi elképzelése szerint, a kért méretben. Szakértő kollégáink számára semmi sem akadály!

Újdonság: Ma már nem kell a padlószőnyeg széleit szegetni, ami feslik, bolyhosodik. Megoldás erre a visszahajtásos szőnyegszél eldolgozás. A szőnyegszéleket 5-5 cm méretben visszahajtva a hátoldalra ragasztjuk, majd a floor-réteget leborotváljuk.

Tervezze meg velünk szőnyegét!

Milyen színű legyen a padlószőnyeg?

Otthonunk színeinek kiválasztása nehéz feladat, hiszen tudjuk, hogy a színek hatással vannak a hangulatunkra is. Ez alól a padlószőnyeg sem kivétel, hiszen a színe jelentősen meghatározza a szoba megjelenését. Nézzük, melyik szín hogyan hat ránk!

Ha a semlegességet szeretjük, válasszunk bátran szürke padlószőnyeget! Állandóságot, biztonságot sugároz. Hozzá hasonlóan a barna szín is kiegyensúlyozott, harmonikus hangulatot teremt. A lila szín már egy picit élénkít is, és segíti a koncentrálást, így például hálószobába nem ajánlott, ahogyan a piros sem: kifejezetten serkentő szín, és erős érzelmeket vált ki. Narancssárga padlószőnyeggel igen vidám, kellemes hatást érhetünk el, a világosabb sárga pedig jótékonyan hat a közérzetre, és felfrissít. A kék padlószőnyeg hűsítően hat, hűvösebbnek tűnik tőle a helyiség. A zöld szín hatása többféle lehet, attól függően, hogy hideg, vagy inkább meleg árnyalatot választunk.

Ha padlószőnyeget vásárolna, keressen fel minket bizalommal, széles kínálattal várjuk, mind a színek, mind pedig az anyagok tekintetében, de akár egyedi elképzeléseit is megvalósítjuk!