Kiválasztott színminta és minőség alapján megvalósítjuk padlószőnyegét egyedi elképzelése szerint, a kért méretben. Szakértő kollégáink számára semmi sem akadály!

Újdonság: Ma már nem kell a padlószőnyeg széleit szegetni, ami feslik, bolyhosodik. Megoldás erre a visszahajtásos szőnyegszél eldolgozás. A szőnyegszéleket 5-5 cm méretben visszahajtva a hátoldalra ragasztjuk, majd a floor-réteget leborotváljuk.

Tervezze meg velünk szőnyegét!

Egyedi tervezésű padlószőnyegek, stílusos lakástextilek!

Egyedi tervezésű padlószőnyegekkel bármelyik helyiség barátságos, otthonos lesz, mégis modern kinézetet kaphat! A padlószőnyeg egyszerre szőnyeg és meleg burkolat is, hiszen a padló teljes felületére kiterjed, mégis kárpit jellegű alapanyag. Sokan elavultnak bélyegzik a padlószőnyeget, de a gyártók már haladnak a korral és folyamatos fejlesztésekkel igyekszenek megfelelni a vásárlók igényeinek.

Az egyedi tervezésű padlószőnyegek is az újdonságok közé tartoznak és azzal a céllal készültek, hogy mindenki megtalálja azt a padlóburkolatot, ami a stílusához közel áll, az otthonához tökéletesen illik. Régebben egyik padlószőnyeg olyan volt mint a másik, jellegtelen, egyszínű, sőt egyenesen ronda. Az újabb modellek már rengeteg színben és árnyalatban készülnek, akár mintásak is lehetnek, arról nem is beszélve, hogy a tulajdonságaik is sokkal felhasználóbarátabbak.

Az egyedi tervezésű padlószőnyegekkel bármelyik szobát vagy helyiséget burkoltathatja, mindenhová egyformát az egységes megjelenéshez vagy szobánként más típusút más-más stílusokhoz. Természetesen a külső még nem minden, legalább olyan fontos az is, hogy mit tud nyújtani hosszú távon egy választott szőnyeg. A modern padlószőnyegek, így az egyedi tervezésű padlószőnyegek is képesek arra, hogy ellenálljanak az éveknek és a fokozott igénybevételnek is. Bátran lehet őket kisgyerekek, háziállatok mellé is vásárolni, mert a legújabb anyagok és technológiák már sokoldalúbb szőnyegeket tudnak nyújtani.

Egy egyedi tervezésű padlószőnyeg, ami nemcsak szép, hanem finom tapintású, könnyen kezelhető, nem fakul, nem foltosodik és még környezetbarát is, tökéletes választás szinte bárhová. A szőnyegáruházunkban pontosan ilyen padlószőnyegek között válogathat. Keressen minket bizalommal és rendelje meg a saját, egyedi tervezésű padlószőnyegét az otthonába vagy akár az irodájába! Az általunk forgalmazott egyedi tervezésű padlószőnyegekről minden információt megosztunk az érdeklődőkkel a honlapunkon feltüntetett elérhetőségek bármelyikén!

egyedi tervezésű padlószőnyegek

Milyen színű legyen a padlószőnyeg?

Otthonunk színeinek kiválasztása nehéz feladat, hiszen tudjuk, hogy a színek hatással vannak a hangulatunkra is. Ez alól a padlószőnyeg sem kivétel, hiszen a színe jelentősen meghatározza a szoba megjelenését. Nézzük, melyik szín hogyan hat ránk!

Ha a semlegességet szeretjük, válasszunk bátran szürke padlószőnyeget! Állandóságot, biztonságot sugároz. Hozzá hasonlóan a barna szín is kiegyensúlyozott, harmonikus hangulatot teremt. A lila szín már egy picit élénkít is, és segíti a koncentrálást, így például hálószobába nem ajánlott, ahogyan a piros sem: kifejezetten serkentő szín, és erős érzelmeket vált ki. Narancssárga padlószőnyeggel igen vidám, kellemes hatást érhetünk el, a világosabb sárga pedig jótékonyan hat a közérzetre, és felfrissít. A kék padlószőnyeg hűsítően hat, hűvösebbnek tűnik tőle a helyiség. A zöld szín hatása többféle lehet, attól függően, hogy hideg, vagy inkább meleg árnyalatot választunk.

Ha padlószőnyeget vásárolna, keressen fel minket bizalommal, széles kínálattal várjuk, mind a színek, mind pedig az anyagok tekintetében, de akár egyedi elképzeléseit is megvalósítjuk!