A minőségi melegburkolás feltétele a megfelelő aljzat biztosítása. Nagyon fontos a jó minőségű anyagok és alapozók alkalmazása. A szőnyegpadló fektetése előtt győződjön meg róla, hogy az aljzat száraz, tiszta, felülete nem töredezett, sima és nincsenek rajta repedések, szintkülönbségek. A várható szintemelkedés kb. 2-6 mm lehet, minden esetben figyelembe kell venni a nyílászárók zavartalan működését.

Burkolóink a szükséges munkálatok elvégzésére rendelkezésére állnak. Forduljon hozzánk bizalommal!

aljzatkiegyenlítés

Aljzatkiegyenlítés: az első és legfontosabb lépés a melegburkolás során!

Melegburkolás előtt egyesek elkövetik azt a hibát, hogy nem fordítanak kellő figyelmet az aljzatkiegyenlítésre. Ez főleg akkor fordulhat elő, ha nem kellő tapasztalattal rendelkező személy foglalkozik a burkolással. Sajnos a gondok elég hamar jelentkeznek, ami esztétikailag és szerkezetileg is rendkívül kellemetlen. Az aljzat egyenletensége nagy mértékben meghatározza a ragasztás tartósságát, éppen ezért roppant fontos, hogy melegburkolás előtt mindig az aljzatkiegyenlítés legyen az első lépés!

Az aljzatkiegyenlítés után nem kell attól tartani, hogy a ragasztás elengedne, vagy pedig felgyűrődne a burkolat bizonyos részeken. A melegburkolás során így a végeredmény biztosan hibátlan lesz, ennek köszönhetően elkerülhetők a gondok és az, hogy a javítással kelljen foglalkozni. A helyreállítás rengeteg időt, energiát felemészthet, ráadásul kiadások is felmerülhetnek, így anyagi szempontból is kellemetlenségeket szülhet az oda nem figyelés. Az aljazatkiegyenlítés biztosítja a sima, egyenletes talajt, amin a szakemberek biztosan hibátlanul dolgozhatnak. Ilyen körülmények között a munka is jóval gyorsabban halad, így nem kell heteket várni a melegburkolás befejezésére. Maga az aljzatkiegyenlítés óriási körültekintést, odafigyelést igényel, a kivitelezést ezért érdemes profi, tapasztalt szakemberekre bízni. Nekik kellő rutinjuk van a precíz kiegyenlítésben, és tisztában vannak azokkal a kockázatokkal, amik felmerülhetnek a munkálatok során, így arra még nagyobb figyelmet fordítanak.

Amennyiben az aljzatkiegyenlítést és a melegburkolást is megbízható, gyakorlott szakemberekre bízná, ne kutasson tovább, mert nálunk a legjobbak dolgoznak! Munkatársaink gyors, ügyfélközpontú szolgáltatás keretein belül gondoskodnak a minőségi burkolásról, kedvező áron. Velünk rengeteg időt megspórolhat, hiszen nem Önnek kell foglalkoznia az előkészítéssel. Ha bővebb információkra lenne szüksége a kivitelezésről, árakról, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken! Kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.