padlószőnyeg

Hálószoba és nappali: hogyan válasszon a helyiségekbe padlószőnyeget?

Amikor az ember padlószőnyeget vásárol otthonába, több tényezőt is figyelembe kell vennie ahhoz, hogy valóban a megfelelő termék kerüljön kiválasztásra, például, hogy melyik helyiségbe szeretné lerakni a szőnyeget. A hálószobába és a nappaliba teljesen más típusú padlószőnyegre van szükség!

Mivel a hálószoba kevesebb igénybevételnek van kitéve, mint a nappali, a helyiségbe bátran választhat, puhább, hosszabb szálú padlószőnyeget. Ezekre a szőnyegekre roppant kényelmes rálépni, főleg a hideg reggeleken. A kellemes érzettől máris jól fog indulni a napja.

Ezzel szemben a nappaliba már sokkal strapabíróbb, masszívabb padlószőnyegre lesz szüksége, hiszen a helyiség az ingatlan legfontosabb és legmozgalmasabb élettere. A nappaliba érdemes kicsit sötétebb árnyalatú padlószőnyeget is választani, mert egy világos szőnyegen szinte azonnal meglátszanak a használatból fakadó szennyeződések, elszíneződések, emiatt pedig sűrűbb tisztításra is szorul a felület.

Választékunkban biztosan megtalálja a nappaliba és hálószobába ideális padlószőnyeget egyaránt! Ha kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!