Egy jól megválasztott szőnyeggel burkolt lépcső a ház ékessége. Nézzük, milyen szempontokra érdemes figyelni a választásnál!

A lépcsőburkolás többféle módon és stílusban történhet, így például fa lépcsőre ajánljuk a futószőnyeget, a kívánt szélességben szegve. A szőnyeg lehet egyszínű vagy mintázott, arra viszont feltétlenül ügyeljünk, hogy idős emberek egyensúlyérzékét megzavarhatja a túlságosan mintás felület. Amennyiben a lépcső teljes felületét szeretnénk burkolni, akkor választhatjuk a ragasztást vagy a feszített technológiát.

A lépcsőszőnyeg kiválasztásánál figyelembe kell venni a fokozott terhelést, a nehezebb tisztíthatóságot. Gyakran a nappali folytatásaként a lépcsőre is hosszúszálú szőnyeg kerül, ez esetben mindenképpen javasoljuk a szőnyegalátét használatát, így nemcsak a komfortfokozat nő, de a szőnyeg élettartamát is meg tudjuk hosszabbítani.

A lépcsőn a szőnyeg díszítőelem, megvédi a lépcsőt a kopástól, károsodástól. Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és dekorálja otthonát Ön is kiváló minőségű lépcsőszőnyeggel!

Szeretné burkoltatni a lépcsőt? Kérjen árajánlatot munkatársainktól!

Manapság egyre több ember választja a lépcsőburkolást, ami nem véletlen, ugyanis a szolgáltatásnak köszönhetően esztétikus és biztonságosan használható lépcsőt tudhat a magáénak, azonban ahány ügyfél, annyiféle lépcsőkialakítás létezik, ezért maga a lépcsőburkolás is többnyire egyéni igények szerint történik. Ha Ön is szeretne élni a szolgáltatás lehetőségével, és emellett fontos a kiszámíthatóság is, kérjen árajánlatot lépcsőburkolásra!

Ha árajánlatot kér a lépcsőburkolásra, nem érhetik váratlan meglepetések, hiszen a szolgáltatás száz százalékban igazodik az Ön igényeihez és pénztárcájához. Ebben az esetben kollégáink pontosan felmérik a lépcső méreteit, illetve egyeztetnek arról is, hogy Ön milyen alapanyagból képzeli el a lépcsőburkolatot. Miután a szempontok tisztázása megtörtént, majd Ön elfogadta az árajánlatot, csakis ekkor kezdődik el a tényleges munka.

Éljen a kedvező lehetőséggel, kérjen árajánlatot a lépcsőburkolásra, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Szeretné burkoltatni a lépcsőt? Kérjen árajánlatot munkatársainktól!