Egy jól megválasztott szőnyeggel burkolt lépcső a ház ékessége. Nézzük, milyen szempontokra érdemes figyelni a választásnál!

A lépcsőburkolás többféle módon és stílusban történhet, így például fa lépcsőre ajánljuk a futószőnyeget, a kívánt szélességben szegve. A szőnyeg lehet egyszínű vagy mintázott, arra viszont feltétlenül ügyeljünk, hogy idős emberek egyensúlyérzékét megzavarhatja a túlságosan mintás felület. Amennyiben a lépcső teljes felületét szeretnénk burkolni, akkor választhatjuk a ragasztást vagy a feszített technológiát.

A lépcsőszőnyeg kiválasztásánál figyelembe kell venni a fokozott terhelést, a nehezebb tisztíthatóságot. Gyakran a nappali folytatásaként a lépcsőre is hosszúszálú szőnyeg kerül, ez esetben mindenképpen javasoljuk a szőnyegalátét használatát, így nemcsak a komfortfokozat nő, de a szőnyeg élettartamát is meg tudjuk hosszabbítani.

A lépcsőn a szőnyeg díszítőelem, megvédi a lépcsőt a kopástól, károsodástól. Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és dekorálja otthonát Ön is kiváló minőségű lépcsőszőnyeggel!

Lépcsőszőnyeg, ami időtálló és stílusos!

Olyan megbízható, a piacon tapasztalt céget keres, amely nem csupán szőnyegek forgalmazásával foglalkozik, de szolgáltatása kiterjed a burkolásra is? Nálunk a lehető legjobb helyen jár!

Ön is felújítja otthonát, és úgy döntött, szeretné lépcsőjét megvédeni a kopástól, sérüléstől? Mivel állandó használatban van a beltéri lépcső, ezért tartós, mégis esztétikus megoldás érdekli? Van megoldás, segítünk! Döntsön Ön is a lépcsőburkolás és a lépcsőszőnyeg mellett!

Ha igénybe veszi szolgáltatásunkat:
–  Egyedi tervezésű szőnyeg tulajdonosa lesz
– A felmérésnél, illetve a tanácsadásnál profi szakemberek állnak rendelkezésére
– Mivel segédanyagokat is forgalmazunk, így azokat is beszerezheti tőlünk

Mire kell figyelni a lépcsőszőnyeg kiválasztásánál? Pontosan tudjuk: a lépcsők folyamatosan terhelésnek, használatnak vannak kitéve, ezért olyan szőnyeget ajánlott választani, amit könnyű tisztítani. Megrendelőink figyelmébe szoktuk ajánlani a szőnyegalátétet, amely akár hosszú évekkel növelheti a szőnyeg élettartamát, így ez hosszútávon mindenképpen gazdaságos befektetést jelent.

Egyedi elképzelései vannak a lépcsőszőnyegről? Olyan megoldás érdekli, amellyel még biztonságosabbá teheti a lépcső használatát, miközben az új lépcsőszőnyeg tökéletesen passzol otthona stílusához? Kérje egyedi árajánlatunkat lépcsőburkoláshoz! Ha elegáns megoldásban gondolkozik, dönthet úgy, hogy a lépcsőburkolást futószőnyeggel kéri. Emellett természetesen a burkolás megvalósítható teljes lépcsőborítással is. Szakértőink segítenek meghozni a legjobb döntést, olyan alternatívát ajánlunk, ami biztonságos, időtálló és stílusos is.

Ha minket választ, a vásárlástól kezdve egészen a kivitelezésig számíthat ránk! Mire gondolunk? Minden lépcső egyedi, éppen ezért személyes felmérés keretén belül garantáljuk, hogy egyedi igényeit szem előtt tartva segítünk az ideális lépcsőszőnyeg kiválasztásában!

Felkeltettük az érdeklődését? Többet szeretne megtudni szolgáltatásainkról? Közelebbről megtekintené referenciáinkat? Weboldalunkon választ kaphat kérdéseire. Amennyiben ajánlatot szeretne kérni, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal az elérhetőségeink egyikén!  Bízza Ön is profikra a lépcsőburkolást! Várjuk mielőbbi hívását!

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Szeretné burkoltatni a lépcsőt? Kérjen árajánlatot munkatársainktól!

Manapság egyre több ember választja a lépcsőburkolást, ami nem véletlen, ugyanis a szolgáltatásnak köszönhetően esztétikus és biztonságosan használható lépcsőt tudhat a magáénak, azonban ahány ügyfél, annyiféle lépcsőkialakítás létezik, ezért maga a lépcsőburkolás is többnyire egyéni igények szerint történik. Ha Ön is szeretne élni a szolgáltatás lehetőségével, és emellett fontos a kiszámíthatóság is, kérjen árajánlatot lépcsőburkolásra!

Ha árajánlatot kér a lépcsőburkolásra, nem érhetik váratlan meglepetések, hiszen a szolgáltatás száz százalékban igazodik az Ön igényeihez és pénztárcájához. Ebben az esetben kollégáink pontosan felmérik a lépcső méreteit, illetve egyeztetnek arról is, hogy Ön milyen alapanyagból képzeli el a lépcsőburkolatot. Miután a szempontok tisztázása megtörtént, majd Ön elfogadta az árajánlatot, csakis ekkor kezdődik el a tényleges munka.

Éljen a kedvező lehetőséggel, kérjen árajánlatot a lépcsőburkolásra, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Szeretné burkoltatni a lépcsőt? Kérjen árajánlatot munkatársainktól!

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!