Szállodai padlószőnyeg

A szállodai szőnyegek terén sokkal magasabb elvárásokkal lehet találkozni. Ismerkedjen meg megoldásainkkal, amik igazodnak az igényekhez!

padlószőnyeg a szállodákban nem számít ritkaságnak, nagyon sok létesítményben lehet találkozni ilyen burkolatokkal. Általuk nagy mértékben lehet növelni a komfortérzetet, emellett sokkal otthonosabb, barátságosabb környezetet lehet létrehozni. A szállodai padlószőnyegeknek jóval magasabb elvárásoknak kell megfelelniük az otthon használt burkolatokkal szemben, ami nem meglepő, hiszen a hotelekben sokkal intenzívebb igénybevételnek vannak kitéve a felületek. Lényeges szempont a kopásállóság, hosszú élettartam, ugyanakkor az esztétikai tényezőkről sem szabad megfeledkezni a kiválasztáskor. A szállodai szőnyeg anyaga, színvilága nagy mértékben hatással van a tér hangulatára, egy jó döntéssel igen exkluzív és igényes környezetet lehet teremteni, ami kifejezetten vonzó a vendégek számára.

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

A szállodai környezetbe a legideálisabb, ha az üzemeltetők változatos mintázatú, élénkebb színű, vastagabb, lángbiztos és nem utolsó sorban komfortos burkolatot választanak. A körültekintő választással a tulajdonosok is jól járhatnak, hiszen jó darabig nem lesz gondjuk a szőnyegcserére. Manapság több opció közül válogathatnak a szállodák üzemeltetői: dönthetnek például egyedi padlószőnyeg mellett, vagy pedig a modul/moduláris padlószőnyeget is választhatják. A modul típusok több formában és méretben érhetők el, nagyon különleges kompozíciókat lehet kivitelezni felhasználásukkal. Ez esetben a szabálytalan elhelyezés is belefér, a végeredmény igazán lenyűgöző.

Szőnyegeink a hotelekben/panziókban/vendégházakban, szállodákban egyaránt megállják a helyüket. Cégünk tudja, hogy milyen megoldásokra van szükség az igényes környezetet megteremtéséhez. Honlapunkon bővebb információkat is találhatnak az érdeklődők rólunk, padlószőnyeg alternatíváinkról. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Egyedi árajánlatért, termékeinkkel kapcsolatos információkért töltse ki űrlapunkat!