Moduláris szőnyeg, amely ideális megoldást nyújt az irodák számára. Tegye igényessé a környezetet, keressen minket a praktikus megoldásért!

Az ideális padlóburkolat megtalálása sok vállalkozó számára jelenthet kihívást. Ilyenkor nem csupán az esztétikai tényezőket kell figyelembe venni, hanem azt is, hogy a kiválasztani kívánt anyag képes legyen ellenállni a nagy igénybevételnek. Az irodákban nap, mint nap rengetegen megfordulnak, ezt pedig a burkolatnak bírnia kell. Amennyiben Ön is választás előtt áll, és szüksége lenne praktikus tanácsra, ajánljuk figyelmébe a moduláris padlószőnyegeket!

modul szőnyeg ideális választás az irodai, közületi környezetbe, százszázalékban megfelel azoknak a kritériumoknak, amik felmerülhetnek ezzel a területtel kapcsolatban. Számos előnnyel rendelkezik, amelyek közül a legfontosabb, hogy magas kopásállóságú, hosszú éveken át képes megőrizni a hibátlan, igényes kinézetét. A moduláris szőnyegben az irodai görgőszékek sem tehetnek kárt, jól tűri az intenzív igénybevételt, így bátran lehet befektetésként is tekinteni erre az alternatívára. A modul padlószőnyeg antisztatikus, 50×50-es méretben elérhető. Az esetek nagy részében vulkanizált hátoldala van, ezáltal magas akusztikai értékeket mutat, vagyis lépészaj csökkentő, amitől sokkal kellemesebb környezetet lehet létrehozni. Erre a minőségi munkavégzéshez óriási szükség van az irodákban! A környezetvédelmi és egészségügyi előírásoknak is megfelelnek. A moduláris szőnyegek a nemzetközi Bfl S1 besorolással rendelkeznek, lángállóak, akár menekülési útvonalak, folyosók is burkolhatók felhasználásukkal.

modul padlószőnyegek esztétikai szempontból is kifogástalanok. Számtalan formával, színnel, textúrával rendelkeznek, a felhasználásnak kizárólag a fantázia szabhat határt. A letisztult irányzattól kezdve az egyedi, vibráló stílusig bármilyen szőnyeget elérhetnek a vevők a különböző kollekciók között.

Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésre.

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!