Gyermek a családban? Válassza a Smartstrand padlószőnyegeket!

Örök kérdés a padlóval kapcsolatban, hogy fa vagy szőnyeg, esetleg kő burkolatot kapjon. Vannak befolyásoló tényezők, amik azt erősítik, hogy padlószőnyegre van szükség: ha gyermek van a családban, nem lehet kérdés, hogy padlószőnyeget válasszanak a tulajdonosok. Ezzel kapcsolatban ajánljuk Smartsrand termékeinket!

A Smartstrand padlószőnyegekkel százszázalékban biztonságban tudhatja kisgyermekét. A még járni tanuló kicsi könnyedén elcsúszhat egy fa- vagy kőpadlón, és komolyabban meg is ütheti magát. Ezzel szemben a padlószőnyeg puhasága meg fogja őt óvni a sérülésektől, és kevésbé kell amiatt aggódnia, hogy megcsúszna a szőnyeg felületén.

A Smartstrand padlószőnyegeken a gyerekek garantáltan nem fognak fázni, így bátran ráléphetnek mezítláb vagy zokniban is. A padlószőnyegek fontos szerepet játszanak a hangszigetelésben is, használatukkal a gyerekzsivaj kevésbé lesz zavaró emeleteken át.

Ha gyermek van a családban, válassza a Smartstrand padlószőnyegeket a padló burkolásához! A vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!