melegburkolás

Melegburkoláshoz segédanyagokat is kínálunk!

A melegburkolatok óriási népszerűségnek örvendenek, hiszen számtalan előnyük van ezeknek az anyagoknak. Kiváló hő és hangszigetelő képességgel rendelkeznek, jóval kedvezőbb áron elérhetők, mint a hidegburkolatok, és nem jelenthet gondot mezítláb rálépni a felületükre. Ahhoz, hogy az emberek megtapasztalják a melegburkolás előnyeit, és a végeredmény szerkezetileg, esztétikailag egyaránt kifogástalan legyen, nagyon fontos odafigyelni a segédanyagok kiválasztására. Mindenképp minőségi, tartósságot kínáló ragasztókra lesz szükség, amik meg tudják akadályozni, hogy az anyagok lerakásuk után elmozduljanak a helyükről. A megbízható segédanyagokat a burkoláshoz az ügyfelek nálunk is elérhetik, amikkel garantált az időtálló, igényes végeredmény.

Cégünk többféle segédanyagot is forgalmaz a melegburkoláshoz, nálunk egy helyről is beszerezhetik az ügyfelek a felhasználni kívánt anyagokat. A munkálatokhoz ajánljuk a diszperziós ragasztókat. Ezekkel a termékekkel megakadályozható, hogy a melegburkolatok felpúposodjanak vagy elmozduljanak a helyükről. A diszperziós ragasztók felhasználhatók a legtöbb beltéri építőipari aljzatra. Fontos, hogy vízterhelés alatt álló felületnél ne használja ezeket az anyagokat, mert nem tudnak megkötni. A termékeknél mindenképp számoljon száradási idővel. Ez lecsökkenthető, a megfelelő szárítóberendezés használatával. Ajánljuk még az oldószeres ragasztókat, amik viszont ellenállnak a nedvességnek és a szélsőséges hőmérsékletnek. Tökéletesen tapadnak a különböző felületekhez, nem véletlenül pótolják a csavarokat, emellett pedig képesek kiegyenlíteni a felületi egyenetlenségeket.

Legyen körültekintő a melegburkoláshoz felhasználni kívánt anyagok kiválasztásakor! Cégünk a segédanyagok forgalmazásán kívül több minőségi szolgáltatást is biztosít. Akár a lépcsőburkolást is ránk bízhatja! Weboldalunkon több információt is találhat termékeinkről, tevékenységünkről. Ha kérdései lennének, bátran keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!