Lépcsőburkolás padlószőnyeggel? Smartstrand Lounge!

Aki új otthonba költözik, annak az egyik első dolga, hogy felmérje, milyen változtatásokra, átalakításokra lesz szükség. Ami az előző tulajdonosnak, lakóknak megfelelt, az nem biztos, hogy ideális a beköltözőknek.

Akinek emeletes ingatlanja van, annak lépcsői is vannak, egy lépcső pedig balesetveszélyes lehet, hiszen meredek, csúszhat is. Szerencsére ezeket a negatív tulajdonságokat ki lehet küszöbölni olyan kiegészítőkkel, mint a biztonságos korlát vagy a megbízható lépcsőburkolás. Amennyiben még nem gondolt erre, érdemes megfontolnia a lépcsőburkolást padlószőnyeggel! Cégünk terméke, a Smartstrand Lounge típusú padlószőnyeg ideális megoldást kínál erre a célra.

A lépcsőburkolás padlószőnyeggel csökkenteni tudja az otthoni balesetek esélyét, és megóvhatja családtagjait a kellemetlen helyzetektől. Az általunk forgalmazott padlószőnyeg a lépcső egész felületére rögzíthető, vagy kérhető csak egy sávban a lépcsőfokokra. Bármelyik típusú lépcsőburkolás mellett dönt, praktikus és elegáns elemmel gazdagítja otthonát.

További részletekért keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!